Houten deurkrans!

Een deurkrans die 4 seizoenen mee gaat! We gaan van kleine boomschijven een leuke deurkrans maken. Uiteraard kan je deze ook mooi in huis aan de muur hangen of aan een mooi oud luik. Je zoekt de mooiste boomschijven uit. Kiest een tekst die je er op wilt hebben. Deze tekst verf je letter voor letter op de boomschijven en uiteindelijk lijmen en spijkeren we alles tot een mooie krans. Ja ja, met deze workshop gaan we aan de slag met een hamer, wel wat getik tijdens de workshop, maar met mooie resultaten.

Vind jij het niets om een krans te maken, maak je liever een slinger en ga je aan de slag met de boormachine? Dan kan dit natuurlijk ook! Alle materialen ook hiervoor zijn aanwezig!

Uiteraard krijg je thee, koffie of wat fris en ontbreekt iets lekkers ook niet. Kortom een gezellig uitje!

Kosten: 22.50 p.p.

I.v.m. de corona maatregelen is deze workshop momenteel al te boeken vanaf 3 personen, tot max 5 personen. De groepjes blijven klein om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Overdag bij mooi weer kan het in de tuin, dan zou een grotere groep mogelijk zijn. Workshops zijn te reserveren t/m 25 juli. Hierna ga ik met verlof en hoop in oktober/november weer van start te gaan! Stuur een apje, bel of mail met een datum dat jij graag een workshop zou willen doen!

Kom gezellig met je zus, vriendinnen of collega’s. Ook vrijgezellenfeesten, babyshower of afscheidsfeestjes zijn mogelijk. De workshop is ook met een hightea erbij te boeken. Kosten hiervoor zijn 15,- p.p. extra. Hightea wordt geserveerd met zoete en hartige hapjes.

Aanmelden: info@defreubelschuur.nl / whatsapp: 0683673727