Houten deurkrans!

De kerstkransen zijn weer opgeruimd, tijd voor iets nieuws aan de voordeur! We gaan van kleine boomschijven een leuke deurkrans maken. Uiteraard kan je deze ook mooi in huis aan de muur hangen of aan een mooi oud luik. Je zoekt de mooiste boomschijven uit. Kiest een tekst die je er op wilt hebben. Deze tekst verf je letter voor letter op de boomschijven en uiteindelijk lijmen en spijkeren we alles tot een mooie krans. Ja ja, met deze workshop gaan we aan de slag met een hamer, wel wat getik tijdens de workshop, maar met mooie resultaten.

Vind jij het niets om een krans te maken, maak je liever een slinger en ga je aan de slag met de boormachine? Dan kan dit natuurlijk ook! Alle materialen ook hiervoor zijn aanwezig!

Uiteraard krijg je thee, koffie of wat fris en ontbreekt iets lekkers ook niet. Kortom een gezellig uitje!

Kosten: 22.50 p.p.

Je kan je inschrijven op onderstaande data of gezellig met je eigen club vriendinnen een workshop boeken. Dit kan al vanaf 4 personen. Denk aan een leuk vriendinnen uitje, een afscheidsfeestje, vrijgezellenfeest of babyshower. Ook is de workshop met een hightea erbij te boeken. Kosten hiervoor zijn 15,- p.p. extra. Hightea wordt geserveerd met zoet en hartige hapjes.

Zaterdag 18 januari 10.00 – 12.30 uur

Maandag 27 januari 19.30 – 22.00 uur

Dinsdag 4 februari 9.30 – 12.00 uur

Zaterdag 15 februari 10.00 -12.30 uur