Haken met Bobbiny

Haken is weer helemaal hip en met de stoere garen van bobbiny wordt haken nog leuker! We haken met de dikke bobbiny jumbo garens een stoere mand! In een avond haak jij al zo’n grote stoere mand! Het toffe van de bobbiny garens is dat het van gerecycled katoen is. Zo krijgt oud gebruikt katoen weer een nieuw jasje! Er kan dus zomaar iets kleur verschil in zitten. Daarom passen deze garens van bobbiny zo gaaf bij De Freubelschuur; het hergebruiken van bestaande producten!

Je kiest zelf een kleur voor de mand. (op dit moment zijn (nog) niet alle kleuren leverbaar en in voorraad.)

Kosten 30,- p.p.

Natuurlijk krijg je er een kopje thee of koffie bij, met wat lekkers. (als het even lukt, natuurlijk zelf gebakken!)

Workshops worden gegeven conform de coronamaatregelen. Al naar gelang het aantal personen toegestaan is. Tijdens de avondklok alleen overdag. Zolang er alleen 1 of 2 personen mogelijk zijn, geef ik de workshops in huis en is mijn zoontje van 7 maanden er waarschijnlijk bij, welke ik mogelijk even voed tussendoor. Het is een schatje, dus genoeg tijd om jullie instructies te kunnen geven. En je hebt er gratis de gezelligheid van een lieve en blije baby bij!

Zolang workshops in groepen niet mogelijk zijn, maken we een afspraak in overleg. Wanneer groepen (vanaf 3 personen) weer mogelijk zijn, komen er workshops data hier op de website. Maar schroom niet, kom gezellig alleen of samen met een vriendin, zus, collega of buurvrouw stippen! Even er gezellig uit en wat moois knopen in deze corona tijd!