Workshops op maat

Staat er voor jou geen juiste datum bij? Geen enkel probleem. Stuur even een berichtje wanneer jij graag een workshop zou willen doen. Al vanaf 4 personen organiseer ik een gezellige workshop voor jou.

Avonden lastig? Ook geen probleem. Overdag of ’s middags behoort ook tot de mogelijkheden. Meld je aan met een groep vanaf 4 personen.

In de ochtend zijn de tijden van 9.30 – 12.00 uur.

In de middag zijn de tijden van 13.30 – 16.00 uur.

Maar ook wat betreft de tijden valt er altijd wat te schuiven, dus laat het vooral weten, als je het graag anders zou willen.

In het voorjaar staat de verhuizing gepland. De Freubelschuur gaat ruimte krijgen in een echte schuur! Dit kost uiteraard wat verhuis en verbouwingstijd. Dus van 24 februari t/m 15 maart 2020 zal ik geen workshops, kinderfeestje en andere feestjes organiseren. Uiteraard blijf ik wel bereikbaar voor vragen en reserveringen. Na 15 maart zie ik er naar uit weer leuke workshops te geven en zie ik je graag in De Freubelschuur in Zegveld! En tot 24 februari vind je nog een heleboel workshops die te reserveren zijn.

Heb je wat te vieren en zou je er graag een high-tea bij willen, dan is dit ook mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden en we maken er een geweldig feestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje van!

Stuur een mail naar: info@defreubelschuur.nl of whatsapp: 0683673727

Tot snel in de freubelschuur!