Bruidstaart maken!

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen bruidstaart te kunnen maken? Dat hoeft niet langer meer een droom te zijn, dat is mogelijk!

Kom gezellig met je moeder, je zus en/of je beste vriendin je eigen bruidstaart maken. We maken een taart op maat. Jij beslist hoeveel lagen, hoeveel personen. Kleur en motieven. Je hebt gegarandeerd een hele gezellig ochtend, middag of avond en gaat gegarandeerd met een schitterende taart naar huis!

Terwijl we gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers drinken, vertel jij in grote lijnen hoe jullie dag eruit komt te zien. Ook vertel je jouw idee├źn omtrent de taart. Vervolgens gaan we aan de slag met het vullen en bekleden van de taart. Daarna komt het leukste deel: het decoreren van jouw unieke bruidstaart!

Het is aan te raden om met hetzelfde aantal mensen te komen, als je taart hoog is. (max 4 lagen) Op die manier kan iedereen een laag van jouw taart maken. Je kan je taart stapelen, maar het is ook mogelijk een taartplateau te huren, hier staan de verschillende lagen van je taart los op elkaar, maar vormen wel een geheel.

Het is ook mogelijk om 1 of 2 taartjes te maken en verder aan te vullen met cupcakes!

Omdat je natuurlijk de taart zo vers mogelijk wilt kunnen eten op je bruiloft, is deze workshop dus een dag of hooguit 2 dagen voor je bruiloft. Natuurlijk kan het ook eerder, maar dan moet je wel ruimte hebben om de taart in te kunnen vriezen. Marsepeintaart kan het beste ontdooid worden in een koelkast. Zorg dus ook voor een grote koelkast waar je de taart kan koelen. Of spreek af met je trouwlocatie wanneer je de taart komt brengen, vaak is dit een dag eerder wel mogelijk!

Prijs: Dit is afhankelijk hoe groot jij je taart wilt (aantal personen) en hoeveel mensen jij meebrengt om de taart te maken. De taart wordt op maat gemaakt. De prijs is vanaf 150,-

Geef je wensen door in een berichtje; info@defreubelschuur.nl / 0683673727 en dan maak ik een prijs opgave op maat voor jou!

Ik zie er naar uit, om samen met jou een unieke bruidstaart voor jullie grote dag te maken!

Uiteraard verzorgde ik voor onze eigen bruiloft ook de taartentafel!

Wil jij naast je eigen gemaakte bruidstaart een taartentafel op je bruiloft, maar heb je geen idee hoe dit te organiseren? Ook dit is mogelijk! Ik kom je graag helpen op jullie dag om er een geweldig mooie taartentafel van te maken. Wanneer je veel gasten krijgt die je op taart wilt trakteren kan je naast je bruidstaart ook nog andere taarten serveren. Deze kan je bij een bakker bestellen of door familie en vrienden laten bakken. Informeer ook even of ik jou nog kan helpen met 1 of meerdere extra taarten! Op de dag zelf kom ik de tafel aankleden en ruim het ook weer op! Op die manier heb jij een onbezorgd feest en een heerlijke tafel vol met lekkers, waar je gasten zelf langs kunnen lopen, een stuk taart naar wens kunnen pakken en wanneer er over blijft, kan er zelfs 2x taart gegeten worden……..

Voorbeeld van een taartentafel vol met taarten van allemaal lieve vriendinnen en familieleden! Wat een geweldig feest was dit!