Meidenfeestjes

Een verjaardagsfeestje in de Freubelschuur dat is een creatief feest!   Iedereen gaat gegarandeerd met iets moois naar huis! Je kiest een van de onderstaande mogelijkheden en iedereen maakt dit naar eigen wens. 

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 10 jaar (groep 6 – 8) 

Minimaal 6 kinderen tot max. 10. Wil je meer kinderen op het feestje, dan is dit wel mogelijk, maar dan kom ik op locatie. Dit gaat in overleg. En uiteraard moet ik dan vervoerskosten rekenen, wanneer het buiten zegveld is. 

Op dit moment zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Bordje stippen met porseleinverf (11,- p.p.) ongeveer 1,5 uur)
  • Sleutelhanger van macrame knoop techniek maken (11,- p.p.) ongeveer 1,5 uur)
  • String-art (11,- p.p.) ongeveer 1,5 uur)

Bij het stippen op porselein krijgt iedere deelnemer een mooi gestipt bordje mee naar huis. De keuze is uit een gebaks of ontbijtbordje. De bordjes hebben wat droogtijd nodig en moeten daarna nog afgebakken worden, bakinstructies worden meegegeven. Het is raadzaam om geen warm eten van de bordjes te eten (ivm de verf) en een aantal keer in de vaatwasser kunnen de bordjes wel hebben, maar bij dagelijks vaatwasgebruik, laat de verf uiteindelijk los.

De sleutelhanger knopen we met de macrame knoop techniek en de mooie garen van Bobbiny.

Bij String-art gaan we aan de slag met spijkers en hamers. We timmeren een figuur op een plank en vervolgens wordt dat met draad verbonden. 

Prijzen zijn inclusief iets lekkers en limonade. Natuurlijk zingen we voor de jarige en het is mogelijk om eventueel vooraf kadootjes uit te pakken.

Ik stel het op prijs als er 1 begeleider bij blijft tijdens het feestje die de kinderen kent.  Wegens niet heel veel ruimte in de Freubelschuur kunnen alleen de genodigde kinderen meekomen. Broertjes of zusjes kunnen niet meekomen.

Feestjes zijn mogelijk op dinsdag en woensdagmiddag of op zaterdag. 

Leuk en handig om te weten is dat er iets verderop in de straat een leuke speeltuin is waar de kinderen eventueel nog even hun energie kwijt kunnen. Dit valt buiten het feestje, maar is misschien leuk te combineren, vooraf of na het feestje!

Niets zo leuk dan lekker te freubelen met je verjaardagsfeestje! Welkom bij de Freubelschuur!