Kinderfeestjes

Een verjaardagsfeestje in de Freubelschuur dat is een creatief feest! Momenteel ben ik bezig om het aantal mogelijkheden uit te breiden, halverwege het najaar hoop ik dit met jullie te kunnen delen. Nog heel even geduld dus! Er komt nog meer leuks aan!

Maar voor nu kunnen jullie zeker al wel een super leuk feestje boeken!

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 9 jaar en groepen vanaf 6 tot max 8 personen.

Op dit moment zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Bordje stippen met porseleinverf (11,- p.p.) ongeveer 1,5 uur)
  • Sleutelhanger van macrame knoop techniek maken (11,- p.p.) ongeveer 1,5 uur)

Bij het stippen op porselein krijgt iedere deelnemer een mooi gestipt bordje mee naar huis. De keuze is uit een gebaks of ontbijtbordje. De bordjes hebben wat droogtijd nodig en moeten daarna nog afgebakken worden, bakinstructies worden meegegeven. Het is raadzaam om geen warm eten van de bordjes te eten (ivm de verf) en een aantal keer in de vaatwasser kunnen de bordjes wel hebben, maar bij dagelijks vaatwasgebruik, laat de verf uiteindelijk los.

De sleutelhanger knopen we met de macrame knoop techniek en de mooie garen van Bobbiny.

Prijzen zijn inclusief iets lekkers en limonade. Natuurlijk zingen we voor de jarige en het is mogelijk om eventueel vooraf kadootjes uit te pakken.

Stel het op prijs als er 1 begeleider bij blijft tijdens het feestje die de kinderen kent.

Op de vrijdagmiddag is het niet mogelijk een kinderfeestje te vieren. Verder is er in overleg veel mogelijk. Wees er wel snel bij, want vol = vol! 

Leuk en handig om te weten is dat er iets verderop in de straat een leuke speeltuin is waar de kinderen eventueel nog even hun energie kwijt kunnen. Dit valt buiten het feestje, maar is misschien leuk te combineren, vooraf of na het feestje!

Niets zo leuk dan lekker te freubelen met je verjaardagsfeestje! Welkom bij de Freubelschuur!