Na de geboorte van onze dochter Hanneke in februari en m’n verlof ben ik in juni weer begonnen met workshops! De zomer is ook volop drukte in de tuin. Drogen van droogbloemen voor de workshops. En nieuw dit jaar: Verse snijbloemen te koop! 

Binnenkort volgt het najaar programma voor de workshops weer.  Gedurende de zomer is het zeker mogelijk een van onderstaande workshops te volgen met een groep vanaf 4 personen.

Reserveren voor groepen vanaf 4 personen is mogelijk! Bel, app of mail even voor een afspraak. 

Alle workshops zijn los te boeken vanaf 4 personen. Heb je een aantal collega’s vriendinnen, zussen of andere familieleden waar jij een workshop mee wil doen, stuur dan een berichtje en we plannen samen een datum. Ook zijn vrijgezellenfeesten of babyshowers mogelijk!                                                      Mogelijkheden tot het boeken van een workshop: Op een doordeweekse avond (maandag t/m vrijdag) dinsdagmiddag, woensdag of zaterdagochtend.

Vanaf juli hoop ik verse snijbloemen te verkopen in boeketten. Houd sociaal media hiervoor in de gaten!   De verkoop begint zodra er genoeg bloemen te plukken zijn in de pluktuin!       

 

Workshoptijden zijn als volgt:

Ochtend: 10.00 uur

Middag: 14.30 uur

Avond: 19.30 uur (Let op de workshop mand haken begint om 19.00 uur)

Workshops duren 2 tot 2,5 uur. (met uitzondering van de workshop mand haken, die duurt zo’n 3,5 uur)

De workshops gaan door bij aanmelding van minimaal 4 personen.  Aanmelden kan via info@defreubelschuur.nl of 0683673727