De freubelaar zelf in beeld

“Enjoy the little things”

Al m’n leven lang ‘freubel’ ik! Dat ‘freubelen’ is voor mij creatief bezig zijn en kan werkelijk van alles zijn: meubels opknappen en verven, naaien, haken, creatief met groen, met papier, macrame knopen. Kortom alles wat uiteindelijk een leuk creatief zelfgemaakt eindproduct is, noem ik onderweg; ‘freubelen’.

Al jaren droomde ik van een gezellige, knusse en warme schuur voor workshops. En met de verhuizing naar Zegveld werd deze droom een feit! De schuur staat er en is omgetoverd tot workshopruimte! En enorme kasten vol met hobbyspullen! Alleen de houtkachel ontbreekt nog. Ach, je moet ook nog wat te dromen overhouden.

In die knusse freubelschuur ontmoet je mij! Een creatieve, gezellige en gastvrije jonge vrouw! Die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Gezelligheid en creativiteit graag deelt!

In november 2019 getrouwd en moeder van een zoon van 3 jaar en een dochter van bijna een jaar! Als 2e grote hobby hebben we onze tuin. Rondom huis niet heel veel grond, maar wel zoveel mogelijk bloemen (zomers) en iets verderop in de straat hebben we onze volkstuin. Waar ik naar hartelust kan tuinieren. Veel verschillende groentes. Wat kruiden en natuurlijk nog meer bloemen! Ook sta ik graag in de keuken. Al die groentes moeten immers wel verwerkt worden. Voorraad voor de winter en allerlei soepen, gerechten en baksels. Het liefst zo puur natuur mogelijk. Dit jaar heb ik het weer opgepakt om met zo min mogelijk suikers, e-nummers en pakjes en zakjes te bakken en koken. Een uitdaging soms, maar wel een leuke, heerlijke en gezonde uitdaging!

Ik hoop jou te ontmoeten in een van de vele leuke en stoere workshops!

Een freubelgroet van mij.

Liefs Annemarie