Nieuws!

Een nieuw seizoen start bijna, en daar horen nieuwe workshop data bij! Ze staan online op de website! Na een heerlijke, rustige zomer weer lekker aan de slag!

Met de start van de freubelschuur werd ik ook ten huwelijk gevraagd! Natuurlijk zei ik ja! Dus volop in de voorbereiding voor ons huwelijk! Naast alle organisatie voor de grote dag, wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf freubelen! Daarom kan ik helaas minder tijd als gehoopt in de freubelschuur steken! Hoe creatief je dan ook mag zijn, je kan nu eenmaal niet alles. Maar ik heb zeker tijd en heel veel zin om dit najaar een aantal hele leuke en gezellige workshops te gaan geven!

De workshops stippen en macrame knopen staan nog in het programma. Gewoon omdat ze zo leuk zijn! Vanaf eind september gaan we met herfstmaterialen aan de slag. De data zijn gepland, definitieve uitvoer hoop ik zo snel mogelijk op de website te kunnen vermelden! Ben er tussen alle bruidsfreubels door ook nog mee bezig!

De eerste 2 weken van november stort ik mij helemaal op m’n huwelijk, dan is het ook niet mogelijk om een workshop te plannen. Daarna gaan we gezellig verder met kerst. Begin september hoop ik ook dat programma online te krijgen!

De lokatie van de freubelschuur is tot maart gewoon in mijn gezellige huiskamer in Reeuwijk-dorp.

Daarna zal er een verhuizing en kleine verbouwing volgen voor de echte freubelschuur in Zegveld!

Het gaat een bijzonder, druk, maar heel mooi jaar worden, met heel veel mooie en nieuwe uitdagingen! Ik heb er super veel zin in! Het lijkt me geweldig om jou te ontmoeten tijdens een van de creatieve workshops!

Tussen alle druktes door blijf ik in elk geval heerlijk freubelen!

Binnenkort hoop ik ook online te krijgen de projectjes waar ik afgelopen zomer aangewerkt heb. Altijd leuk voor de creatievelingen om na te maken!