Goede doelen dag!

Zaterdag 18 september was het goede doelen dag in Zegveld!  Dat wordt al jaren georganiseerd en door corona ging dat een beetje anders. Niet op 1 lokatie, maar op verschillende locaties om de mensen te verspreiden. Zo werd ik dit jaar gevraagd of ik mee wilde doen. Geen idee wat me te wachten stond, maar leuk leek het me zeker! Geld inzamen voor het goede doel. Ondertussen doen wat ik het leukste vind: freubelen samen met anderen. En mooie bijkomstigheid; leuke reclame voor de freubelschuur en ik leerde zegveld en bewoners weer een beetje meer kennen. Leuk, leuk leuk dus!

Er was een kraam met 2e hands spullen en boeken. Een terras voor koffie met zelfgebakken cake en koek en de Freubelschuur was open met verkoop van freubelproducten en natuurlijk een workshop. Workshop stippen stond op het programma en daar werd leuk gebruik van gemaakt. De hele dag een hoop gezeglligheid!

3 lieve nichtjes kwamen me helpen met de verkoop, er was ook nog een prijsvraag voor de ballonnenkrans, want hoeveel ballonen zouden daar nu in zitten?!  423 en Naomi Muis zat daar het meest dichtbij met 431 ballonen, zij ontving dus het feestpakket met uiteraard ballonen en slingers!                        Maar die 3 leuke nichtjes waren geweldig en hebben enorm geholpen, alleen had ik het nooit gekund! Ook pasten ze op Geert, die er ook gewoon gezellig bij was!

Nu is het nagenieten van een geslaagde dag! En weer verder met nieuwe workshops! De komende tijd gaan we een proefworkshop doen met mand haken! En als dat geslaagd is, wordt dit een definitieve nieuwe workshop!     We hebben het dan over zo’n grote XL mand haken met de bobbiny jumbo garen!

Komende tijd ga ik ook al volop bezig met kerst. Want over 3 maanden is het al zover!  Tussendoor gaat er een  nieuwsbrief komen! En de eerste workshops staan gepland! Genoeg gezelligheid en genoeg te freubelen!

Welkom in de Freubelschuur! Er is nog plek genoeg voor een heel aantal workshops!

Van Start in Zegveld

De deuren van de Freubelschuur gaan weer open! 

Na heel wat hobbels nu echt van start met een nieuw workshopseizoen!  Het was mei 2019 toen de Freubelschuur van start ging. In de kleine woonkamer in Reeuwijk.   We trouwden, verwachtte een baby, verhuisden en in dat voorjaar van 2020 had ik gedacht nog wel wat workshops te kunnen geven. Liep dat even anders;  De verbouwing duurde langer dan verwacht en corona gooide flink roet in de workshops. Toen ik eindelijk van start kon, ging ik ook bijna gelijk weer met zwangerschapsverlof!

En daar werd in augustus 2020 onze zoon geboren! Wat een vreugde, wat een mooi en lief mannetje.    Maar oei, wat viel die bevalling tegen en het hele herstel daarna ook.  Opnieuw kon ik niet beginnen in de freubelschuur en tegen de tijd dat ik wel zo ver was gooide corona opnieuw roet in de workshops.

De Freubelschuur bleef gesloten. Ondertussen ging ik achter de schermen verder en ergens in maart/april kon ik niet meer wachten; De deuren gingen open.

Groepen mochten niet, maar 1 of 2 personen wel, dus deden we dat! Zoonlief was er gewoon gezellig bij. Verlieverlee werd er meer mogelijk en werden de groepen weer wat groter.

En nu na de zomerstop gaan we weer van start! De workshops staan klaar!  Kijk lekker rond hier op de site. Kom langs met vriendinnen, collega’s of familie en breng je huis in herfstsferen!

Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Tot snel in De Freubelschuur!

P.s. Er staat ook al een super leuk kerstprogramma te wachten….. maar dat komt later!