Goede doelen dag!

Zaterdag 18 september was het goede doelen dag in Zegveld!  Dat wordt al jaren georganiseerd en door corona ging dat een beetje anders. Niet op 1 lokatie, maar op verschillende locaties om de mensen te verspreiden. Zo werd ik dit jaar gevraagd of ik mee wilde doen. Geen idee wat me te wachten stond, maar leuk leek het me zeker! Geld inzamen voor het goede doel. Ondertussen doen wat ik het leukste vind: freubelen samen met anderen. En mooie bijkomstigheid; leuke reclame voor de freubelschuur en ik leerde zegveld en bewoners weer een beetje meer kennen. Leuk, leuk leuk dus!

Er was een kraam met 2e hands spullen en boeken. Een terras voor koffie met zelfgebakken cake en koek en de Freubelschuur was open met verkoop van freubelproducten en natuurlijk een workshop. Workshop stippen stond op het programma en daar werd leuk gebruik van gemaakt. De hele dag een hoop gezeglligheid!

3 lieve nichtjes kwamen me helpen met de verkoop, er was ook nog een prijsvraag voor de ballonnenkrans, want hoeveel ballonen zouden daar nu in zitten?!  423 en Naomi Muis zat daar het meest dichtbij met 431 ballonen, zij ontving dus het feestpakket met uiteraard ballonen en slingers!                        Maar die 3 leuke nichtjes waren geweldig en hebben enorm geholpen, alleen had ik het nooit gekund! Ook pasten ze op Geert, die er ook gewoon gezellig bij was!

Nu is het nagenieten van een geslaagde dag! En weer verder met nieuwe workshops! De komende tijd gaan we een proefworkshop doen met mand haken! En als dat geslaagd is, wordt dit een definitieve nieuwe workshop!     We hebben het dan over zo’n grote XL mand haken met de bobbiny jumbo garen!

Komende tijd ga ik ook al volop bezig met kerst. Want over 3 maanden is het al zover!  Tussendoor gaat er een  nieuwsbrief komen! En de eerste workshops staan gepland! Genoeg gezelligheid en genoeg te freubelen!

Welkom in de Freubelschuur! Er is nog plek genoeg voor een heel aantal workshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *