Van Start in Zegveld

De deuren van de Freubelschuur gaan weer open! 

Na heel wat hobbels nu echt van start met een nieuw workshopseizoen!  Het was mei 2019 toen de Freubelschuur van start ging. In de kleine woonkamer in Reeuwijk.   We trouwden, verwachtte een baby, verhuisden en in dat voorjaar van 2020 had ik gedacht nog wel wat workshops te kunnen geven. Liep dat even anders;  De verbouwing duurde langer dan verwacht en corona gooide flink roet in de workshops. Toen ik eindelijk van start kon, ging ik ook bijna gelijk weer met zwangerschapsverlof!

En daar werd in augustus 2020 onze zoon geboren! Wat een vreugde, wat een mooi en lief mannetje.    Maar oei, wat viel die bevalling tegen en het hele herstel daarna ook.  Opnieuw kon ik niet beginnen in de freubelschuur en tegen de tijd dat ik wel zo ver was gooide corona opnieuw roet in de workshops.

De Freubelschuur bleef gesloten. Ondertussen ging ik achter de schermen verder en ergens in maart/april kon ik niet meer wachten; De deuren gingen open.

Groepen mochten niet, maar 1 of 2 personen wel, dus deden we dat! Zoonlief was er gewoon gezellig bij. Verlieverlee werd er meer mogelijk en werden de groepen weer wat groter.

En nu na de zomerstop gaan we weer van start! De workshops staan klaar!  Kijk lekker rond hier op de site. Kom langs met vriendinnen, collega’s of familie en breng je huis in herfstsferen!

Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Tot snel in De Freubelschuur!

P.s. Er staat ook al een super leuk kerstprogramma te wachten….. maar dat komt later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *