De Start!

Tja, en daar sta je dan. Aan de start van iets compleet nieuws. Ontzettend leuk, maar ook zo spannend. Ga ik klanten krijgen? Wanneer komen die klanten? Wat moet ik er allemaal aan doen om die klanten te krijgen?

Zodra ik teveel bezig ga met het ‘werven van klanten’ merk ik dat m’n enthousiasme daalt. Ik wil gewoon lekker freubelen, mooie dingen maken en inspireren, bemoedigen en schrijven voor m’n andere bedrijf; heerlijklevencoaching. Maar ja zonder klanten kan ik ook weer weinig van dit alles doen……

Ik waag me in de onbekende wereld van het web. Ok, op instagram en facebook was ik al wel actief. Maar nu pas ontdek ik hoe weinig verstand ik ervan heb. Er komen allerlei termen voorbij die voor mij wel chinees lijken. Maar in de internetwereld de normaalste termen blijken te zijn. Ik probeer, stuntel, val, stuiter en probeer opnieuw.

Soms komt de stoom uit m’n oren als ik van alles geprobeerd heb, met nauwelijks resultaat. Soms wil ik alweer bijna de handdoek in de ring werpen en het opgeven. haha al voor ik eigenlijk begonnen ben.

Het is me duidelijk, die computer vind ik leuk zolang ik simpelweg alleen maar hoeft te schrijven. Maar zodra het meer wordt is het totaal mijn hobby niet meer. Omdat nu alles nog nieuw is kost het me zeeën van tijd en gaat alles veel langzamer dan ik had verwacht. (uiteraard was mijn verwachting en/of hoop dat ik al volle zalen met workshops had en wachtrijen voor de coaching. (niet dat ik hoop dat er zoveel mensen burnout zijn……)

Das dus gewoon mijn ongeduld. Ik sta inmiddels weer met beide benen op de grond en geef het allemaal wat meer tijd. Dit gaat echt wel een poosje duren voor het allemaal lekker in beweging is. Ondertussen krijg ik gewoon fijn de tijd om uit te vogelen hoe alles werkt. Maak ik nog wat nieuwe freubels en kan ik de te geven workshops nog wat meer voorbereiden.

En……. ik ben super dankbaar voor heel heel veel lieve mensen om me heen. Die geduld met me hebben. De stoom uit m’n oren af en toe wegnemen en me gerust stellen dat het echt wel goed komt.

Allereerst de welkome bijdrage van Annika van der Feen- van Voskuilen. Zij maakt de mooiste tekeningen die ze ook verkoopt. Kijk op; https://www.etsy.com/shop/annikasartroom en/of http://www.annikavanvoskuilen.nl/naar het werk wat ze maakt en verkoopt. Maar ze doet meer:…….

Zelfs voor ik het haar gevraagd had, kreeg ik een apje dat ze bezig was met een logo voor mijn bedrijf. 2 logo’s dus. Bijzonder! Ik hoefde er niet eens m’n hoofd over te breken en het werd al voor me geregeld. En het mooiste: ik ben er zeer tevreden en heel blij mee! Ik had het niet beter en mooier kunnen bedenken! Dus Annika enorm bedankt!

Voor de mooie en leuke foto’s van mij op de website gaat alle dank naar Esther Crutzen. Zij heeft dus de leuke hobby, fotograferen en doet dat ook regelmatig voor gezinnen en babyshoots! Hele mooie foto’s! Kijk eens op haar website: http://esfotografie.nl/ 

En toen het gestoei met m’n website, wat blijkt nu; m’n buurvrouw Laura van Ooi is daar weer zeer handig in, en heeft me geweldig op weg geholpen. Zij heeft echt een super leuk bedrijfje; Plan my proposal. Weet jij dus niet hoe je het aan moet pakken om ‘de vraag’ te stellen. Check even haar website; https://www.planmyproposal.nl/ en zij gaat je helpen er iets heel romantisch van te maken!

Super blij dus met deze hulp van deze handige en lieve mensen! Bedankt!

Tijd voor mij om te kijken hoe ik deze blog weer gepost krijg, zodat jij weer iets te lezen heb!

Tot snel!

Freubel groet,

Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *